Følg dit varmeforbrug

Du kan følge dit forbrug – afkøling- motivationstarif – budget – opsætte alarmen – se det graddage korrigerede forbrug – med mere på LiveEnergy

Brugernavn: er dit forbruger nummer som du kan finde på toppen af den Vejledning som du fik sammen med din årsopgørelse/velkomstbrev/opkrævning eller på en PBS oversigt.

Adgangskode: Findes på toppen af Vejledning hvis du ikke kan finde dette ark kan ud trykke op Glemt adgangskode og du vil få tilsendt en midlertidig adgangskode hvis vi har din e-mail.

Hvis du er tvivl om vi har din e-mail eller ikke modtager en e-mail så prøv at tjekke din spam mappe, hvis dette ikke hjælper er du velkommen til at kontakte os så vil vi være behjælpelig med få dig ind på siden. Vi kan kontaktes på Telefonnummer 86 47 09 15 E-mail hvdvarme@mail.dk du kan også bruge vores Kontaktformular her på hjemmesiden

 • Hvorfor modtager jeg en mail fra jer ?

Vi er af EU blevet at skulle giver vores forbruger en besked om jeres forbrug hver måned i varmeåret (Fra Oktober til April) så derfor vil i modtage en mail fra info@liveenergy.dk med info om jeres varme forbrug.

 • Opdatere jeres kontakt oplysninger

Der er vigtigt at du husker at opdatere dine kontakt oplysninger på Liveenergy.dk

for at vi kan give dig besked om dit forbrug, dette gør du ved at trykke på mand i højre hjørne og trykke på Rediger profil.

Nu kan alle oplysninger opdateres og det er muligt og ændre password til noget som du nemmer kan huske.

 • Oversigts billede.

 1. Forside/Dashbord – Her får ud et overblik over alle forbrugsoplysninger som er tilgængelig på din profil.
 2. Her kan du komme dybere ned i det forbrug, temperatur, tarif o.s.v
 3. Her har du mulighed for at opsætte alarmer på dit forbrug, afkøling o.s.v, du kan selv vælge perioder (dage eller md)  hvor du ønsker at modtage de opsatte alarmer  så du få en e-mail hvis dit forbrug, temperatur overskriver de grænser som du har valgt, alarmen kan desuden opsættes med farve Grøn/Gul/Rød som kan bruges til at styre hvor vigtig er.
 4. Liste over de alarmer om du har modtaget samt mulighed for at få vist en graf over data, du kan kvittere de alarmer som du har behandlet. Alarmer kan også ses på forsiden “Nr.6”
 5. Her finder du en bruger guide med yderlige hjælp til siden.
 6. Her vises antal af ikke kvitterede alarmer ud fra farve, ved at trykke på en af farverne kommer ud ind på alarm oversigt for de alarmer med den valgte farve.
 7. Her vises periodens total  forbrug i MWh (Periode følger regnskabsår 01-07-20xx til den 30-06-20xx.
 8. Her vises perioden forbrug udregnet efter det antal graddage som har været i Randers kommune.
 9. Her er dit forbrug vist i kr. inkl moms dette er kun selve forbruget af MWh som der vises en pris for ( det som du selv har indflydelse på), det vil sige at der IKKE vises kr. for fasteafgifter,m² afgift,målerleje samt en evt tarif.
 10. Her vises Tarif =motivations tarif/den den gule linje opgørelsen, det kan både være negativ = mindre varmeregning til dig positiv = en støre varme regning til dig.
 11. Her vises afkøling fra i installation pr md.
 12. Her vises en graf med gennemsnit temperatur i C° pr dag.
 13. Her vises dit forbrug/Graddagekorigeret forbrug/Økonomi i % i forhold til det aconto opkrævede.
 14. Her kan du trykke for at få vist Forbrug/Graddagekorigeret/Økonomi/Tarif/Afkøling/Temperaturer,  åbens et nyt billede hvor i du kan se data  som tal for den valgte periode.